top of page

OP PAD

IN DE PRAKTIJK

Natuur en landschapsfotografie in de praktijk

(min. 5 uur/ max. 7 uur)

Voor wie ?

Je houdt van fotograferen in de buitenlucht. Je maakt graag mooie foto’s van de natuur en landschappen tijdens vakanties, maar ook gewoon in je vrije tijd. Je kent de ervaring dat de foto toch niet zo mooi is geworden als het moment toen je de foto maakte. Je weet dat je het weer, het licht en de situatie buiten niet kunt beïnvloeden, maar je wilt leren hoe je de kans kunt vergroten om wel een mooie natuur en/of landschapsfoto te maken.

We gaan de natuur in. Afhankelijk van het seizoen en de weersvoorspelling gaan we naar een prachtige plek om te fotograferen. Dit kan o.a. de Biesbosch, de Loonse en Drunense Duinen, de Oisterwijkse vennen of andere mooie locatie in het midden/zuiden van Nederland.

Wat leer je ?

  • We gaan de compositie leer van landschap en natuur fotografie met jouw camera in de praktijk brengen

  • Je leert hoe filters een extra dimensie kunnen kunnen geven op de foto's

  • Je zult verbaasd zijn dat je met een goede voorbereiding een grote kans hebt om hele mooie foto’s te maken onder bijna alle (weers) omstandigheden.

Wat heb je nodig ?

Een digitale spiegel reflex of systeem camera waarbij je handmatig de instellingen kunt veranderen, een handleiding van je camera en natuurlijk alle lenzen die je hebt. Aangepaste kleding afhankelijk van de weersomstandigheden.

Wat kost het ?

Prijs: 125 Euro

Inclusief: Ontbijt/lunch (afhankelijk van vertrektijd) + koffie/thee (vervoer in overleg)

Is dit wat voor mij of direct een workshop inplannen ?

Gebruik onderstaand "contact me" .Ik neem zo snel als mogelijk contact met je op of bel direct 06-51218848

bottom of page